dimarts, 8 de desembre del 2009

38. Un darrer esforç per abolir els toros: escriure als diputats

El 15 de desembre, si no hi ha cap daltabaix, el parlament autònom de Catalunya votarà sobre la ILP que demana l’abolició de les corrides de toros o curses de braus. Ho ha de fer 3 vegades. La iniciativa s'hauria aprovat després de rebre 180.000 signatures si no fos pel PSOE que la va bloquejar i va forçar les votacions. Així entenen aquesta gent la democràcia directa: que tot passi pels seus partits corcats. En la primera votació el PSOE votarà en contra. CiU dona llibertat de vot, ICV i ERC a favor i l'espanyolam com el PSOE, com gairebé sempre.

Encara és possible fer un darrer esforç i és en la mà de tots i totes nosaltres. Es tracta d’escriure als 135 diputats que poden decidir fer un pas de dignitat nacional o bé que se’ns identifiqui internacionalment com un lloc on es mata animals per plaer. Poca broma: arran de la votació hi ha més demandes de mitjans de comunicació que mai hi ha hagut al Parlament.
Escrivint unes línies podem evitar que molts éssers vius deixin de patir un calvari de dolor infinit abans de morir. Per evitar una ensulsiada cal fer veure als diputats que el seu vot és trascendental. Adjunto el que els he enviat com exemple:


Davant la ILP per l'abolició de les curses de braus vostè pot decidir fer un pas de dignitat nacional o bé que se’ns identifiqui internacionalment com un lloc on es mata animals per plaer.
Podem evitar que molts éssers vius deixin de patir un calvari de dolor infinit abans de morir.
Poques vegades com a diputat o diputada tindrà l'oportunitat de sentir-se orgullós/a o de fer quelcom que la resta de la seva vida no podrà explicar ni als seus fills ni nets.
També hi havia diputats als EUA que van oposar-se a l'abolició de l'esclavisme. Vostè pot ser a la seva alçada o a l'alça dels qui la van abolir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada