dissabte, 29 de maig del 2010

192. Per a Reagrupament amb la independència no n’hi ha prou

El moviment que ha sorgit al voltant de l’associació Reagrupament és quelcom més que una altra entitat independentista. El factor clau, possiblement, sigui que afegeix una segona reivindicació sintetitzada en la “regeneració democràtica”. Les propostes de Reagrupament en aquest sentit suponen una revolució de vellut per la democràcia catalana. Finiquitarien el sistema de la casta política actual que du una deriva mafiosa.
Reagrupament parla de limitació de mandats, de prohibir les ajudes bancàries als partits polítics, els informes i l’amiguisme. Ras i curt: es pot ser independentista i alhora indiferent davant la corrupció. O bé es pot vincular l’independentisme a la necessitat de refer la política catalana. Els independentistes que, a més, volen acabar amb l’omertà dels polítics són majoritàriament a Reagrupament. A la resta, com a mínim, els hi és indiferent.
I no s' hauria de ser indiferent amb aquest tema. Per a Reagrupament amb la independència no n’hi ha prou.

2 comentaris:

  1. Tan de bo aconseguim prou recolzaments com per a portar-ho a terme. El canvi seria tan gran!

    ResponElimina
  2. No està essent fàcil i molts atacs venen dels propis independentistes. O hi ha molta cinquena columna o massa Caïms en aquest paradís.
    Res important, però, és fàcil.

    ResponElimina