dijous, 7 d’octubre del 2010

304. Sandro Rosell = desnacionalització del Barça

El nou president del Barça, Sandro Rosell, va prometre despolititzar l'entitat. Com tot electe li calien 100 dies de gràcia. Ja els ha complert. El que no ha complert és la seva paraula. Enlloc de despolititzar el Barça l'ha desnacionalitzat. De fet ja es pot dir que l'està intentant espanyolitzar. Nacionalment Rosell està essent nefast:
• El seu primer viatge institucional ha estat per agenollar-se literalment davant el president d’Extremadura. Un individu que s’ha dedicat a amenaçar i atacar Catalunya durant el seu mandat.
Ha incomplert els estatuts del club imposant el castellà en la trobada de penyes “para que todos nos podamos entender”. Ara preveu revisar l’estatut lingüístic del club. Recentment s'ha negat a contractar els habituals traductors del català per estalviar però s'acaba de saber que contracta assessors a 6.000 € nets al mes.
Ha eliminat la senyera de la plana web del Barça.
Ha imposat el castellà amb els pares dels jugadors d’infantil.
• Ha convocat (intencionadament?) per primera vegada un partit coincidint amb la manifestació reivindicativa de la Diada.
Es nega a rebre l’entitat Barcelona Decideix tal i com va acordar el club.
Per tot plegat els espanyolistes radicals han tornat al Camp Nou on han afirmat que ara sí que s’hi senten còmodes.
Per tot plegat ja s'ha organitzat un moviment de base per tal de fer front al que sembla una ofensiva clarament política.

2 comentaris:

  1. El que viurem el proper 16 d'octubre serà un escàndol anti-democràtic i totalitari que té com a únic objectiu provar de fer mal a la carrera política del Joan Laporta. Ni tan sols ensenyaran la Due Dilligence, sinó que donaran als compromissaris un resum de 10 pàgines escrits per a ells mateixos. Es vol fer votar a la gent basant-se en un document no oficial! Això és una presa de pèl!

    ResponElimina
  2. Malauradament l'encertes de ple.
    Serà un linxament orquestrat des de CiU per aturar Laporta.
    El problema és que Rosell no està presidint el Barça. Ni ha fixat ni ha arreglat la gespa sinó quan el mal està fet. Només presideix amb retrovisor.
    Dóna la sensació, però, que com més ataquin Laporta més fort es fa.

    ResponElimina