divendres, 8 d’octubre del 2010

305. Dues noves webs interessants

Tot just acaben d'aparèixer dos nous espais a la xarxa amb una visió nacionalment interessant. "L'independentista" pretèn ser un nou diari digital. Pels seus continguts sembla que vol cobrir aquest espai des de l'òrbita de Solidaritat Catalana per la Independència. Així s'afegiria als que es vincula a CiU com "El Singular", a ERC com "Directe", a UDC com "El matí", a l'independentisme rupturista com "Llibertat.cat" o a Reagrupament com "Som notícia".
També ha aparegut recentment l'espai de "Compromisaris Compromesos". La seva sola aparició demostra que la massa social del Barça està essent fracturada per un president encegat per qüestions més personals i polítiques que de gestió. La web segueix la línia de les declaracions del capità del Barça, Xavi, en que denunciava que s'havia estat injust amb Joan Laporta. També inclou una crítica a l'actual gestió, basada en la revenja i "l'espanyol és l'idioma en que tots ens entenem".

2 comentaris:

  1. He anat mirant L'Independentista i, realment, feia falta la seva aparició. Ara cada partit ja té el seu mitjà afí. El problema de tots ells, potser, és que se'ls nota tant la seva posició política que més que aconseguir a nous electors només serveixen per a fidelitzar.

    ResponElimina
  2. Bé, em sembla que a altres països això és normal fins i tot amb el diari de paper. De fet és una mica estrany aquí que tots els diaris volen ser "independents" per donar una imatge d'objectivitat. Al menys els digitals són més clars.

    ResponElimina