dimecres, 5 de gener del 2011

392. Una altra mesura del PSOE errònia i d’amagat

D’amagat, sense que els mitjans en diguin res, el govern espanyol del PSOE ha eliminat l’ajuda per les persones d’entre 30-35 anys per llogar habitatge. Fins ara quan algú li llogava un habitatge a una persona de menys de 35 anys els ingressos que rebia no tributaven. Així s’aconseguia que els propietaris foren interessats en llogar a persones d’aquesta franja d’edat.
I què ha fet el PSOE?. Doncs reduir, sense cap motiu, a 30 anys l’edat màxima. Si voleu llogar un pis i teniu 31 anys ara us serà més difícil. Com sempre la Generalitat no hi té res a dir. De fet fa gràcia com el nou govern parla de combatre la crisi quan tots sabem que no té cap instrument per fer-ho. És com si algú volgués apagar un incendi sense aigua.

2 comentaris:

  1. Quan escolto les declaracions dels nous consellers penso: pobrets. El més greu de tot plegat és que ells són conscients que sense els recursos propis no s'hi pot fer res, després parlen de començar a parlar del pacte fiscal l'any 2012, més temps perdut.

    ResponElimina
  2. Totalment d'acord. Són inconscients de que, per molt eficients que siguin, no poden fer res. O pot ser són conscients i els hi rellisca?.

    ResponElimina