dimarts, 4 de gener del 2011

391. PP i PSOE eliminen també la txapela

La notícia podria ser falsa però no ho és. El govern autonòmic del PSOE a Euskadi ha eliminat la txapela. Ho ha fet amb els seus “amics” del PP. El nacionalisme espanyol, aquell que es preocupa dels problemes reals de la gent, ha embogit en les prohibicions. Els agents de la ertzaintza ja no podran dur el mateix barret que duien des de...1936. També els han modificar els escuts i la “E” amb caràcter gòtic. Tots 3 elements són més que símbols. Demostraven que la policia basca no emanava de la constitució de 1978 sinó tenia una legitimitat anterior, la de 1936. El PSOE i el PP no podien suportar-ho i per això han gastat 4 milions d’€ en modificar els uniformes dels agents. Potser per tot plegat el govern del PSOE ha perdut molts dels suports que va tenir. Uns suports insuficients per governar però que van servir per fer-ho arran de la prohibició d’alguns partits a presentar-se.

4 comentaris:

  1. Totalment d'acord. Un suggeriment: jo titolaria "El PP i el PSOE es gasten 4 milions dels contribuents en suprimir simbologia basca"

    ResponElimina
  2. Sí, és un títol molt encertat. I més quan aquests 2 (PP i PSOE) acaben de retallar les ajudes al basc a Iparralde amb l'argument...que no tenen diners !.
    Coherència.

    ResponElimina
  3. Quina despesa! Crec que a les properes, per molt que intentin prohibir a l'esquerra abertzale presentar-se, ni així sumaran. L'estan fent tan grossa! Estan malalts!

    ResponElimina
  4. Sí, de fet les enquestes mostren com la confiança en aquest des-govern de López i cia. s'està ensorrant.
    Però alguna trampa s'inventaran.

    ResponElimina