dilluns, 22 de febrer del 2010

121. El diputat xulo i bocamoll, el Dalai Lama i Murcia

La primera, el Dalai Lama ha fet pública una carta on recolza la ILP a favor de l’abolició de les curses de braus que és actualment en tràmit al parlament autonòmic de Catalunya. Que una figura del seu nivell es comprometi en una campanya d’àmbit suposadament local, no estatal, demostra la importància d’aquesta ILP. De fet s’està convertint, també, en un gran instrument d’internacionalització de Catalunya.

La segona l’Associació per a la Defensa les Animals (ADDA) ha deixat en evidència el diputat del PSOE, David PérezEl personatge en qüestió és conegut per fer-se el milhomes en diverses qüestions destacant-hi la taurina. ADDA ha recollit unes declaracions que va fer aquesta setmana a un programa radiofònic on ja dóna per assumida la victòria taurina recolzant-se en les complicitats polítiques "hi ha un treball coordinat molt seriós entre el PSOE, PP, Ciutadans i una part de CiU, amb els integrants de la Plataforma Defensa de la Festa , la Federació Taurina i l'empresa . És un equip guanyador, l'hi asseguro. Aquesta ha estat una de les claus de la victòria (...) crec que seguirem anant a la Monumental (...) li asseguro que el PSOE votarà en bloc, ja que en ponència vota una única persona i seré jo ... ens estem acostant a CiU perquè no prosperi la prohibició des del primer moment. i està donant els seus fruits.”

Com a comentari d’aquestes declaracions arrogants ADDA l’encerta afirmant: “Un partit tan representatiu com el PSOE, actualment en el govern català, permet que les seves sigles siguin utilitzades en la defensa a ultrança de la "afició personal" d'un dels seus diputats molt lligat, com deixa entreveure, amb el president Montilla, aficionat a els toros, deixant, a priori, en la més absoluta indefensió i sense representativitat a la ciutadania de Catalunya que, de forma reiterada i en un percentatge superior al 70%, ha expressat el seu rebuig cap a les curses. Amb el pretext de no retallar la llibertat, una minoria -molt minoria- vol imposar a la resta, els seus desitjos continuistes d'un espectacle anacrònic i incomprensible en ple segle XXI. De què serveixen, doncs, les Iniciatives Populars i el que diuen i pensen la majoria dels seus ciutadans, les regles de la democràcia i el principi - cada vegada més oblidat- que el poder emana del poble?. Per què David Pérez fa cas omís del sentir majoritari dels seus conciutadans?. “
Possiblement les declaracions xulesques d’aquest personatge no siguin una bona notícia per se, però sí que ho és que ADDA les hagi recollit i queda al descobert com una persona gens democràtica al dir: “li asseguro que el PSOE votarà en bloc, ja que en ponència vota una única persona i seré jo”.
I la tercera bona notícia va produir-se ahir a Múrcia on es va concentrar la nova Coordinadora Antitaurina del Sureste amb nuclis a Lorca i Múrcia. Demostra, també, com el creixement d’aquest moviment s’estén arreu de l’estat. Com diu la Coordinadora l’estat es gasta 550 milions d’€ en mantenir aquest sector de la tortura.

2 comentaris:

  1. Amb aquest tema, Convergència i socialistes es poden emportar una bona clatellada. Si al final passa el que es diu en aquestes declaracions, es veurà que haurà estat en contra del sentir majoritari dels catalans.

    ResponElimina
  2. Fa bastanta por el silenci de les bases dels dos.
    CiU està actuant de forma molt sospitosa i el PSOE està deixant actuar aquest personatge com si fos el seu "capo" sense que hi hagi, i és molt estrany, cap veu disonant.

    ResponElimina