dilluns, 21 de gener del 2013

578. Suede anuncia nou àlbum, concert i regala 'Barriers'


El grup britànic Suede va publicar el seu darrer disc l'any 2002. Si exceptuem l'aventura de Brett Anderson amb Bernard Butler de 2005, amb el format del duet The Tears, el grup havia desaparegut durant una dècada.  L'excepció fa uns anys va ser una gira europea que va passar per Barcelona.Anderson ha publicat en aquest periòde fins a quatre àlbums intimistes amb un to melangiós lluny del glam rock de Suede. El darrer 'Black Rainbows' ja referenciat a aquest blog. 
Suede anunciava un nou àlbum el passat 7 de gener titulat 'Bloodsports'. Oficialment és el sisè però en realitat és el setè ja que normalment no es recull el doble disc de 1997 'Sci-fi lullabies' que, en molts aspectes és el millor del grup amb himnes com 'Europe is our playground', 'Modern boys' o la immensa 'My darkstar'.
Descrits com a titans del britpop el nou àlbum apareixerà el mes de març. El mateixos Anderson l'ha definit com: "Tracta de la luxúria, tracta de la persecuciódel joc sense fi de l'amor carnal. Va ser possiblement el disc més difícil que hem fet, però sens dubte el més satisfactori. Per mi les seves deu cançons furioses han recuperat del que nosaltres mateixos sempre hem tractat sobre el tema: el drama, la melodia i el soroll ".
Paral·lelament Suede ha ofert de franc el que serà el primer single de 'Bloodsports' titulat 'Barriers' i ha anunciat un concert a Londres el proper 30 de març.
El 16 de gener Suede anunciava la llista de cançons de l'àlbum.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada