dissabte, 24 de març del 2012

537. Puyol dona suport a la campanya per l'esterilització





La recessió econòmica està provocant un creixement en els abandonaments d'animals. Per això, la Comissió Interlocutora de Protectores d’Animals de Catalunya (CIPAC), entitat creada el 2007 ha endegat la campanya "Mil raons per fer-ho". Aquesta té el suport de l’Ajuntament de Barcelona. L'objectiu és conscienciar la població de la importància de controlar la natalitat dels animals de companyia i evitar d’aquesta manera les elevades xifres d’abandonament de gats, gossos i fures que patim al nostre país.

A la campanya podran participar tots els propietaris d’animals de tot Catalunya que els vulguin esterilitzar i/o identificar amb microxip.
Les persones propietaries d’animals de la ciutat de Barcelona hauran de signar un document d’autorització, en el mateix centre veterinari, per censar els seus animals a l’Ajuntament, mitjançant la CIPAC i de manera totalment gratuïta.
Els i les que no siguin de la ciutat comtal, poden censar els seus animals directament a l'ajuntament del seu municipi, però no és obligatori per inscriure's en aquesta campanya. El jugador del Barça, Carles Puyol, ha donat suport a la campanya prestant la seva imatge pública.
Una bona iniciativa.
I vinculada a aquesta notícia, en Lluís del barri del Clot ens fa saber que regalen onze cadellets huskys. En un mes i mig, en cas de no trobar acollida els sacrificaran. Podeu deixar un missatge el blog si sou interessats/des. Un exemple clar de perquè calia aquesta campanya.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada