divendres, 3 de desembre del 2010

360. David Pérez, el pro taurí espanyolista, perd el seu escó

Una altra de les bones notícies eleccions de diumenge ha estat que el diputat del PSOE, David Pérez, ha perdut el seu escó. Des d'aquest blog s'ha insistit en la demagogia i xuleria del ja ex-diputat. El seu paper en el debat sobre l'abolició dels toros fou força repulsiu. La barreja d'espanyolisme, suposada modernitat i toros va provocar maldecaps a més d'un. Inoblidables les seves paraules: "hi ha un treball coordinat molt seriós entre el PSOE, PP, Ciutadans i una part de CiU, amb els integrants de la Plataforma Defensa de la Festa , la Federació Taurina i l'empresa . És un equip guanyador, l'hi asseguro. Aquesta ha estat una de les claus de la victòria (...) crec que seguirem anant a la Monumental". I profètica la frase:
“li asseguro que el PSOE votarà en bloc, ja que en ponència vota una única persona i seré jo”.
Finalment cal recordar que el PSOE va donar llibertat de vot en un gest honorable i els pro-taurins es van perdre. Com ara ha perdut el PSOE més espanyolista de la història. Pérez, doncs, ha tingut un mal any. Ara podrà dedicar el seu temps lliure a escoltar flamenc, la seva gran passió i anar a veure com assassinen braus. O potser cerca feina a l'empresa privada.

5 comentaris:

  1. De ben segur que entre els que han perdut escons hi ha molts elements casposos i freaks... gràcies per informar-ne.

    ResponElimina
  2. Buscar feina? Ell? Si no deu ni tenir un currículum fet! Ja li trobaran alguna cosa pels serveis prestats.

    ResponElimina
  3. Ricard: Sí, n'hi ha varis però aquest s'havia guanyat a pols no entrar-hi amagat entre les faldilles del PSOE. És de l'ala més espanyolista.
    Albert: Aquesta era la bona notícia. De CV professional, sembla, no en té.

    ResponElimina
  4. Una fabulosa notícia. Si en Francesc Vallès perdés l'escó a Madrid seria la felicitat gairebé completa!

    ResponElimina
  5. Les projeccions electorals poden fer possible la teva felicitat completa. De tota manera Vallès té un perfil de formació millor que Pérez.

    ResponElimina