dimarts, 28 de desembre del 2010

384. Atemptat terrorista espanyolista a València

Nou atemptat espanyolista a València. Nova impunitat. Cap detingut, com sempre, cap condemna. La violència és terrorisme quan interessa però és “normalitat democràtica” segons el fins ara delegat del govern espanyol al País Valencià, del PSOE.
Fou el dia de Nadal quan uns espanyolistes van atacar la seu de la coalició Compromís a la ciutat de València. Com sempre els mitjans de comunicació espanyolistes van ignorar els fets.
Aquest 2010 s’han produït atemptats terroristes a diverses seus d’Esquerra, a un acte de Solidaritat i contra nombroses entitats valencianes. El darrer cas fou al centre Terra. Tots els atemptats han estat impunes. Com impunes van quedar els atacs, per part de membres de C’anos, a Catalunya Ràdio.
A València, concretament, dos partits són darrera d’aquests atacs: CV i E2000. Se’ls podria aplicar immediatament la llei de partits. No ho faran ja que aquests són dels seus. I la violència dels seus no és terrorisme. És “normalitat democràtica”.

2 comentaris:

  1. El que passa al País Valencià és terrible, els compatriotes d'aquelles comarques són veritables herois.

    ResponElimina
  2. I com a Consellera de Justícia ens encolomen una que va escollir un advocat franquista per anar contra les Consultes... quin panorama!

    ResponElimina