dilluns, 15 de novembre del 2010

343. El valor de Maria Lapiedra

Maria Lapiedra, de nom real Maria Pasqual, de Les Borges Blanques, ha participat, desinteressadament, a un acte de SI a Begues. L'enrenou generat ha estat lamentable. En primer lloc no és cert que SI hagi "fixtat" l'actriu eròtica. Simplement ha anunciant que anava a l'acte i recolzaria Solidaritat com abans ho havia fet amb ERC i les consultes. En segon lloc si una persona es dedica al cinema eròtic sembla que ja no pot tenir idees polítiques encara que, com és el cas, sigui llicenciada en filologia catalana. Només poden opinar els Montilla o Mas de torn que no han treballat, ni pensen fer-ho mai. És una visió de la democràcia vomitiva. A més d'un posicionament moralista que algú s'hauria de fer mirar.
És un orgull que Maria Lapiedra tingui el valor de defensar la independència de Catalunya i és d'admirar que ho faci guanyant-se la vida a Espanya. Tothom ho faria?.

2 comentaris:

  1. L'única notícia del Grupo Godó en tota la campanya ha estat "Laporta ficha a la actriz porno María Lapiedra". Vomitiu. A veure si també publiquen que un dels millors economistes de tot el Planeta, el Xavier Sala i Martín, també votarà Solidaritat.
    Per cert, les enquestes que surten avui asseguren l'entrada de Solidaritat. Ara el repte és aconseguir el grup propi.

    ResponElimina
  2. El tracte al valent posicionament d'aquesta dona, en to burlesc, malgrat tenir matrícula d'honor en filologia és lamentable. SI està demostrant ser un "catch-all-party".
    Sobre les enquestes són positives per SI, i força però com diu Aubachs:"el marge d'error pot significar des de quedar-se fora a tenir grup parlamentari."

    ResponElimina