dissabte, 27 de febrer del 2010

125. Una vegada més, gràcies Laporta


Una de les millors actuacions del Barça sota la presidència de Joan Laporta ha estat tractar Catalunya Nord com una part més de Catalunya; saltant-se la frontera. De fet, l’ha esmicolada en termes esportiu: reunions de la junta del Barça, visites o l’acte d’Oleguer i Thuram en suport a la Bressola en deixen testimoni. La recent campanya de la Generalitat a les samarretes de l’USAP, l’equip de rugbi de Perpinyà i campió de la lliga francesa, va en el mateix sentit. L’USAP du un fantàstic “Catalunya” al pit. Publicitat intel•ligent i barata per la nació i pel turisme francès mercès a l’esforç, en aquest cas, d’ERC.

Ahir l'autbobús del Barça de les 6 copes, que ha recorregut el Principat, arribava a Perpinyà. Cal pensar que fins i tot l’UMP, el partit del president francès N. Sarkozy, enmig de la campanya electoral va anar a rebre el vehicle. Per quin motiu?. La expectació era immensa, com es pot comprovar en el tractament de l'Independant principal diari de Catalunya Nord. Molts nord-catalans van anar a acollir el seu equip campió. El president de la penya blau-grana de Perpinyà, Thierry Teixidor va recordar que Laporta ja va ser present a la Catalunya Nord durant la seva primera campanya electoral. I ha complert el que va prometre. Una vegada més, mercès, Laporta.

Laporta ha rebut pressions i unes crítiques desmesurades de molts personatges que, en canvi, callen davant d’actuacions com la d’ahir a Perpinyà. Els mateixos que van callar davant la dubtosa gestió de Núñez. Per cert, encara callen: Núñez seu avui dia a uns jutjats acusat de suborns junt amb De La Rosa, aquell empresari modèlic. Això, però, no és important. Compareu quan de temps han dedicat a la celebració de Laporta a una sala de festes (amb un atac a la intimitat flagrant) i quan de temps han dedicat al judici a Nuñez. La diferència esgarrifa. En aquest país sovint es protegeix els corruptes i s'ataca les persones brillants, sobretot si són independentistes.

2 comentaris:

  1. El tractament dles mitjans al Joan Laporta ha estat contrari als principis del periodisme. Tot i això, ell no s'ha deixat vèncer i sembla que quant més l'ataquen més es motiva per a tirar endavant. Molt valent!

    ResponElimina
  2. Tens tota la raó, com més l'ataquen més es motiva. Com avui ha passat amb el Barça, quan més l'ha perjudicat l'arbitre és quan ha guanyat.

    ResponElimina