dimarts, 7 de setembre del 2010

276. InfoTV demana subscriptors

InfoTV és una televisió privada valenciana creada el 2005. Al País Valencià la pressió dels mitjans controlats pel PP és asfixiant. No existeix el cas Gürtel, no hi va haver cap accident al metro del cap-i-casal, no hi ha trobades d’escoles en valencià, el territori no es destrueix i, per descomptat, el 25 d’abril o el 9 d’octubre són dies festius per passejar. InfoTV va tenir la valentia de mostrat l’altra realitat de la societat valenciana. Al País Valencià hi viuen 4.870.000 persones. El 2007 el PP va obtenir 1.270.000 vots. L’any 2008, amb l’aparició de la TDT la televisió va deixar d’emetre. La pressió espanyolista no va ser aliena a la decisió. El PP va vetar InfoTv l’accés a la televisió digital.

A finals d’agost els responsables del canal han endegat una campanya sota el lema “InfoTv torna si tu vols”. Es tracta d’aconseguir un mínim de 1.000 subscriptors que hi aportin 100 € anuals. Amb això ja fan per refer una televisió “que escolte i deixe parlar a tots, que no manipule la realitat, que no amague les notícies i que respecte la nostra llengua i la nostra cultura".

2 comentaris:

  1. Esperem que tinguin sort! Per desgràcia, vist com van les coses pel Pís Valencià, sembla que tocarà una nova majoria absoluta pepera. Si ni amb tots els escàndols que han acumulat han pogut amb ells, malament ho tenen.

    ResponElimina
  2. Només són mil persones. I sí, això de la majoria del PP és com una roca aliena a tot: ni escàndols ni autoritarisme...

    ResponElimina