divendres, 24 de setembre del 2010

291. El PSOE ha multiplicat per 4 les ajudes al règim del Marroc

Marroc és una monarquia on es tortura i es limiten tot tipus de llibertats. Fins i tot podríem afirmar que es tracta d'una autocràcia. La seva ocupació militar del Sàhara és motiu de patiment per desenes de milers de persones i l'ONU ha intentat per totes les vies de denunciar-la.

I quina actitud pren l'estat espanyol?. Doncs els defensors de la no-violència i dels drets humans, la bona gent del PSOE, ha multiplicat per 4 les ajudes a Marroc respecte a l'etapa de govern del PP. Això suma 500 milions d'€ regalats al règim. És el segon estat del món que rep més ajuda per part del govern espanyol. Curiosa coincidència: el juliol l'Associació pro DDHH va denunciar el govern el PSOE per vendre armes a Marroc.
És pobre Marroc?. Potser la població no viu lligant els gossos amb llonganisses però és segur que Marroc no és pobre. Ha construït la mesquita més alta del món, a Casablanca, té una despesa militar enorme i les empreses del monarca han triplicat beneficis durant la crisi. En efecte, la Societé Nationale d'Investissement i Omnium Nord Afrique, ambdues propietat de la casa reial, gestionen els recursos ...del Sàhara !. Els seus beneficis són de 470 milions d'€ gairebé el mateix del que l'estat espanyol regala al marroquí. A això afegir que el rei magrebí té 12 palaus i un parc de 400 hectàrees. Li calen tantes ajudes?.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada