diumenge, 26 de setembre del 2010

293. Romàrio i Bebeto també es presenten a les eleccions

El món del futbol i el polític són cada vegada més lligats. Als molts presidents o ex presidents de clubs de futbol que s’han presentat a eleccions ara cal afegir a dos jugadors campions del món l’any 1994.

Un d’ells va brillar al Barça, Romàrio, i es presenta pel Partit Socialista Brasiler. L’altre va brillar al Depor on el seu president, Lendoiro, va tenir diversos càrrecs polítics d’alçada amb el PP. Es tracta de Bebeto i es presenta pel Partit Democràtic Treballador. Curiosament els dos, que es presenten a diputats, han optat per formacions d’esquerra. El 3 d’octubre veurem si obtenen escó.

3 comentaris:

  1. No veig que ni un ni l'altre tinguin un discurs gens elaborat. Els han utilitzat com a reclam publicitari. I pot ser que entrin!

    ResponElimina
  2. De tota manera sempre els serà més còmode fer com la majoria dels futbolistes: viure del que han guanyat amb un alt nivell de vida. I sense preocupacions.
    Si utilitzen el càrrec per millorar les condicions dels barris humils, d'on provenen, haurà valgut la pena.

    ResponElimina
  3. Sembla que en Romário, almenys, té moltes possibilitats de treure l'acta. Crec que hi ha un pallasso que també s'hi presenta i sortirà segur.

    ResponElimina