diumenge, 20 de març del 2011

432. Joana Ortega, la mentida com a eina per arribar on sigui

L'actitud de Joana Ortega legitima la mentida com a eina per aconseguir objectius. Ara, per exemple, tots els pares poden declarar que viuen just al costat de l'escola que volen pels seus fills. De fet poden declarar tot allò que els faci guanyar punts. Si els descobreixen haurà estat un error sense importància. Podem deixar de pagar el transport públic en un oblit perdonable. El més repulsiu del cas Ortega no és la seva absoluta manca d'escrúpols sinó l'actitud condescendent de Duran i Lleida o la indiferència d'Artur Mas. La carta del primer provoca repulsa.
A Alemanya el ministre de defensa, Karl-Theodor zu Guttenberg dimitia fa només uns dies. Motiu?. Haver copiat una tesi doctoral. I va dimitir essent un dels ministres més valorats.
Precisament Ortega i Bozal van donar la nota en prometre els seus càrrecs afegint la frase “amb l'ajuda de déu”. Ara s'ha sabut que mentia quan prometia en base a una titulació falsa.
Anirà a l'infern ?.

3 comentaris:

  1. Segueixo pensant que amb la seva moral catòlica la cosa ha quedat en quatre Ave Maria i prou, allò de la moral de confessionari.

    ResponElimina
  2. Així ho indica la carta de mossèn Duran.

    ResponElimina
  3. http://www.radiocatalunya.ca/noticia/joana-ortega-la-mentida-com-a-eina-per-arribar-on-sigui

    ResponElimina