dimarts, 29 de juny del 2010

220. De Jaume absolució a Jaume absolt

El cas d’en Jaume, acusat de la crema de la pantalla gegant que Tele 5 va instal•lar per a retransmetre la selecció estatal a Terrassa, ha suposat una important onada de solidaritat. Part d’aquesta mobilització va provocar que Tele 5, cadena que va signar el manifest supremacista del castellà, retirés l’acusació ja fa temps. El maig la fiscalia va demanar l’arxiu del cas. Només l’ajuntament, del PSOE, mantenia l’acusació contra el militant de la CUP i Endavant (OSAN).


Finalment el jutge ha considerat que no hi ha cap prova de que en Jaume ni tant sols fos a Terrassa aquell dia i ha decidit arxivar definitivament el cas.  Per celebrar-ho es va fer un brindis per la victòria davant l'ajuntament. Tot plegat ha demostrat l’acarnissament del PSOE envers l’independentisme. Cal pensar que durant 9 mesos en Jaume ha hagut d’anar a signar cada 15 dies als jutjats, fou detingut davant els seus fills i dut a la comissaria (la policia autonòmica no sap que vol dir una citació?) i ha estat víctima d’una intensa investigació sobre els seus moviments per aquelles dates. Tot plegat contrasta amb el tracte exquisit que reben els prohoms de la nostra màfia socioconvergent, els senyor Millet, Montull, Alavedrea, Prenafeta, García o l’alcalde del PSOE de Santa Coloma B. Muñoz. Curiosament, en tots aquests casos, les institucions governades pel PSOE no es personen com acusació particular.

2 comentaris:

  1. Els atacs del PSOE cap a l'independentisme són d'una brutalitat semblant a la del PP. Només cal veure la seva aliança al País Valencià, on deixen màniga ampla als blavers per a amenaçar tot allò catalanista.

    ResponElimina
  2. I en canvi han callat durant tot aquest temps amb la galopant corrupció.

    ResponElimina