dimarts, 8 de juny del 2010

201. Hi haurà un equip català més a Segona A

El sorteig de la fase final d’ascens a la segona divisió A de futbol ha suposat un enfrontament entre dos equips del Principat: la Unió Esportiva Sant Andreu, del barri de Sant Andreu del Palomar i el F.C. Barcelona Atlètic. El primer és presidit per Joan Gaspart i el segon per Joan Laporta que acumulen èxits amb els respectius clubs. Els quadribarrats van guanyar recentment la seva primera Copa Catalunya i el segon ha transformat l’equip blaugrana d’un equip enfonsat al millor club del món en diverses modalitats esportives. El basc Nacho González i l'asturià Luís Enrique entrenen ambdues plantilles.
El primer enfrontament serà al Mini aquest diumenge a les 20:00, el dia de les eleccions a president del Barça, i la tornada al Narcís Sala. Qui guanyi acompanyarà a Nàstic i Girona a la segona divisió estatal. A l’altra eliminatòria l’Ontinyent s’enfronta a l’Alcorcón. Els de la Vall d’Albaida han guanyat tots els partits de la primera fase i seria de celebrar l’ascens de dos equips dels Països Catalans. Una part de l’afició de l’Ontinyent exhibeix al seu camp estelades independentistes com també fan els andreuencs des de fa uns pocs anys.

3 comentaris:

  1. Quina mala sort que hagin coincidit! Hi haurà molta gent amb el cor dividit, el President del Sant Andreu entre ells!

    ResponElimina
  2. Jo ho tinc clar.
    Soc dels barri de Sant Martí i sempre m'he mirat amb molts bons ulls al San Andreu. De fet havia jugat a les seves instal·lacions.
    Em sap greu pel Barça però.....

    Salutacions.

    ResponElimina
  3. Efectivament hi ha molta gent de fora de Sant Andreu que segueix l'equip. Només cal agafar el bus des de L'Eixample quan hi ha partit per veure-ho.
    Molta gent tindrà al cor dividit, sí, però segur que un equip català ascendeix i això és positiu.

    ResponElimina