diumenge, 2 de gener del 2011

389. Una nova pujada de preus indiscriminada que ordena Madrid

La inflació de l’any 2010 ha estat del 2,3 %.
Com l’any passat el govern espanyol del PSOE no ha augmentat els serveis de primera necessitat en la mateixa mesura. Novament ha realitzat un augment que afecta tothom. Això és el socialisme espanyol: socialitzar els augments de preus. Sobretot ha estat la llum, però no només la llum. El gas també puja un 3,9 %, el transport públic gairebé un 3 %. Com a Catalunya és més car que a la resta de l’estat l’augment és també superior.
Aquestes són les mesures de l’esquerra: exprimir a tothom que usa gas i llum. Ergo exprimir a tothom. I quina diferència hi ha llavors amb la dreta?.
A Catalunya el nou govern de CiU s’estrena amb un augment dels peatges del 3,77 %. El nou conseller diu que no es pot evitar però no aporta ni un sol argument. Algú podria dir que és una mesura de dreta. El problema és que el tripartit d’esquerra ja va fer el mateix. En canvi a Euskadi, el PNB no només no ha aplicat l’IPC sinó que l’ha baixat.

3 comentaris:

  1. Encara no he pagat res des d'el començament de l'any, demà suposo que em trobaré amb la primera sorpresa.

    ResponElimina
  2. Í el que em sap més greu és la poca gent s'ha queixat. Sembla que tothom ha caigut en un trist conformisme. Mentre aquesta sigui l'actitud, ens en fotran una darrera una altra.

    ResponElimina
  3. Ricard: Pagaràs no en tinguis cap dubte.
    Albert: Tens tota la raó. Fot més el conformisme que la pujada. Quin partit ha denunicat aquests augments ??.

    ResponElimina