dissabte, 1 de gener del 2011

388. Cal protestar fins i tot quan no serveix de res: campanya contra l’augment de la llum

El més pornogràfic de tots els augments abusius d’enguany, pels catalans del sud, és l’augment de l’electricitat un 9, 8 %. Amb aquest augment la llum ha pujat un 30 % en 3 anys. Abusiu i només justificat per la incompetent gestió energètica espanyola que hem de patir els catalans. Un estat incompetent, ineficient i que ens roba. La FACUA ha endegat una campanya contra aquest abús que, esperem, el PSOE pagui a les urnes. Com deia Manuel de Pedrolo “cal protestar fins i tot quan no serveix de res”. Us respondran que prenen nota però al menys serà més útil que callar. Egoistament podem pensar en el consum privat de tots nosaltres però on pitjor afectarà aquesta sagnia serà a les petites empreses i tallers que encariran els seus costos de forma improductiva. I els que tenien problemes per pagar nòmines potser hauran de prendre decisions dràstiques. Així el PSOE espanyolista refà l’economia i els partits, tots, callen. Només SI ha pres la iniciativa de presentar una llei per evitar que Endesa cobri una subvenció que és precisament l’import de la multa que li van imposar PSOE-ERC i ICV/EUiA. Per cert aquest darrer partit no el sap  ni pronunciar el milhomes de l’Artur Mas que l’altre dia donava lliçons a Joan Laporta.

3 comentaris:

  1. Per cert, a la notícia sobre la reacció al missatge de cap d'any del president de la Generalitat a l'emissora Catalunya Informació es van donar les reaccions de tots els partits parlamentaris menys la de Solidaritat. Tenim menys presència als mitjans que C's, potser que ens ho fem mirar...

    ResponElimina
  2. La Soli és un gran gra al cul de convergència, esperem que se sàpiga gestionar amb intel.ligència

    ResponElimina
  3. Josep: La presència de SI als mitjans depèn dels qui manen. La presència al carrer depèn només de SI.
    Jaume: bona metàfora la del gra. Amb els anys, en política, ja no demanes intel·ligència sinó que no hi hagi un excés d'errors. Ja n'hi hauria prou.

    ResponElimina