diumenge, 2 de maig del 2010

172.El PP respon a la mani ”més multitudinària dels darrers anys” amb un nou atac a TV3

En un comunicat, Acció Cultural del País Valencià ha afirmat que: “La manifestació que el 24 d’abril que va recórrer els carrers de València va estar la més multitudinària mobilització dels darrers anys al País Valencià. 50.000 persones van omplir els carrers de la ciutat, en una manifestació festiva i lúdica en la que participaren tots els sindicats, els partits progressistes i les principals associacions i entitats culturals i socials .L’èxit de la manifestació confirma l’encert de l’estratègia de treball unitari impulsada per les organitzacions convocants amb l’objectiu de sumar esforços per aconseguir majories socials que facen possibles canvis concrets, davant la greu situació que pateix el País Valencià. Ara el Govern valencià té l’oportunitat d’escoltar el crit d’un sector importantíssim de la societat valenciana i obrir-se al diàleg i a escoltar el que tenim a dir les diferents organitzacions representatives dels diferents àmbits que avui hem omplert els carrers de València. Però si el Govern valencià continua entestat a negar-se al diàleg, el treball unitari (del qual el 24 d'abril València va veure un resultat palpable en aquest èxit al carrer) permetrà guanyar nous reptes (com aturar la destrucció del Cabanyal i fer possible, gràcies al mig milió de signatures, el tràmit del projecte de llei que permetrà la legalització de les emissions de TV3 al País Valencià). I no només això, sinó que assistirem a una mobilització social creixent durant el proper curs.” Les fotos que ha difós ACPV demostren el gran nombre de persones que hi va assistir. Segons el diari socialista “El País” foren uns 20.000 els valencians que van recòrrer el cap-i-casal mentre, de forma inaudita, la policia local els xifra en 2.300. Només cal veure les fotos per observar la fal·làcia de la policia controlada pel PP. ACPV també ha ofert enllaços amb els molts mitjans que van recollir la marxa.
La resposta del PP no s’ha fet esperar i ha impedit l’emissió del partit Vila-real / Barça mitjançant un requeriment amenaçador que Canal 9 ha tramés a ACPV. ACPV ha emés una nota on explica que Canal 9 té la certesa que, en cas de poder triar, els espectadors valencians trien TV3. Davant aquest nou atac cal recordar que a l’ILP “Televisió sense fronteres” li manquen encara 50.000 signatures per arribar a les 500.000 necessàries.


2 comentaris:

  1. Amb tot, el PP encara compta amb un suport molt important. Com és això possible?!

    ResponElimina
  2. És un misteri. Hi té a veure una xarxa d'interessos vinculats a les administracions molt tupida i l'ús de l'anticatalanisme com a altres llocs s'usa l'odi al musulmà o al jueu. També la incompetència del PSOE i l'esquerra en general. Però ni tot això ho explica prou bé.

    ResponElimina