dilluns, 31 de maig del 2010

194. Quatre empreses han guanyat en 3 mesos més del que ZP estalviarà en un any

El benefici que van aconseguir 4 empreses de gener a març es superior a tot l’estalvi que el PSOE ha anunciat que farà en un any. Aquest estalvi, recordem-ho, es farà a base de retallar pensions, salaris de funcionaris i despesa social.

Segons informa el diari Gara el BSCH, Telefònica, Endesa i BBVA van sumar 6.600 milions d’€ en el primer trimestre. L’estalvi anunciat el 12 de maig per l’estat serà de 5.000 milions d’euros.
Es dona la circumstància, a més que el sector bancari ha rebut ajudes per part del govern espanyol de 61.000 milions d’€ i és precisament aquest sector el que acumula els major beneficis 2.215 milions el Santander i 1.240 el BBVA. També cal tenir en compte que el propi Botín va pressionar el govern estatal per a que adoptés les mesures de retallada. Tot plegat força obscè.

2 comentaris:

  1. Obscè i vergonyós. Una mostra que, en el fons, els polítics són uns simples titelles que es dediquen a fer els funcions d'agèncai de col·locació per a encolomar a tots els amiguet. Qui vertaderament mana són els que tenen calers.

    ResponElimina
  2. synergia2000@yahoo.co.uk31 de maig del 2010, a les 20:40

    Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina