dimarts, 11 de maig del 2010

178. Novetats de la campanya Jaume absolució

El cas d’en Jaume continua pendent i s’han organitzat diverses accions en solidaritat amb aquest militant independentista vinculat a Endavant (Organització Socialista per l’Alliberament Nacional) i la CUP de Terrassa. Tot i que part de les acusacions s’han retirat; el procediment, amb notables irregularitats, continua pendent. Especialment sagnant és l’actitud de l’ajuntament de Terrassa (PSOE) com descriu un recent comunicat de la campanya: “Lluny d’aprendre dels errors passats, l’Ajuntament decideix personar-se, malgrat tenir un informe tècnic del propi Ajuntament que ho desaconsella, com a acusació popular, augmentant així les despeses consistorials derivades de l’acte espanyolista sense passar-ho ni tan sols pel Ple.” L’ajuntament s’ha negat a retirar l’acusació com sí ha fet Tele 5.

Les properes accions són:
- Xerrada a Sabadell: 14 de maig (divendres), Casal Can Capablanca (C/ Comte Jofre, 30 – Sabadell), 19h. Sopar solidari a l'Ateneu l'Escletxa (C/ Pare Sallarès, 102 – Sabadell), 21h.
- Xerrada a Terrassa: 21 de maig (divendres), Kasalet (C/ Societat, 4), 20h xerrada + sopar.
- Concentració a Terrassa: 27 de maig (dijous), a les 19h, per l'absolució d'en Jaume, davant de l'Ajuntament de Terrassa, coincidint amb el Ple.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada