dissabte, 21 de juliol del 2012

558. Dead Can Dance el 22 d’octubre a Barcelona


El duet Dead Can Dance, un dels grups més sorprenents de l’escena musical mundial serà a Barcelona el 22 d’octubre. Format pels australians Lisa Gerrard i Brendan Perry tota la seva història és rodejada per un alè de màgia i misteri. Gerrard és mundialment famosa, sense ser-ho, per la seva participació a diverses bandes sonores en especial al tema central de ‘Gladiator’ o a ‘Baraka’ amb el tema de Dead Can Dance ‘The host of Seraphim’. Perry viu mig ocult a una església irlandesa de la seva propietat convertida en un estudi espectacular. El nom del grup prové de les fustes mortes que, treballades, esdevenen instruments musicals. Aquests emeten sons que provoquen la dansa. Des de 1996 han dut carreres separades. Perry ha tret dos àlbums magnífics i Gerrard quatre en solitari i desenes de col·laboracions del més alt nivell. La seva preciosa veu li ha obert les portes de les esferes més altes de la música etèria.

Ara han decidit tornar als escenaris amb una gira mundial que visitarà Barcelona el 22 d’octubre. Malauradament s’ha escollit un espai ridícul per un esdeveniment majúscul: una sala menor de l’auditori. Resultat: les entrades s’han esgotat ipso facto. Esperem que les “autoritats competents” pensin en la possibilitat d’agafar una sala més gran car el format de Dead Can Dance ho permet. No fer-ho seria fer el ridícul tot i que el duet prefereixi els espais minimalistes.

2 comentaris:

  1. No m'ho explico, no entenc res. Porto mitja vida desitjant veure a aquest grup, un grup mundialment conegut. No he aconseguit entrada, ja no n'hi han perquè l'aforament de la sala es molt petit. Barcelona, una ciutat de segona (o de tercera..)

    ResponElimina
  2. Benvolgut Joan,
    El dia 25.05.2013 tornen a Barcelona:
    http://utopiapossible.blogspot.com.es/2013/05/588-dead-can-dance-barcelona-el-25-de.html

    ResponElimina