dijous, 13 d’octubre del 2011

520. Sis atemptats en un mes: l’espanyolisme continua les seves accions violentes

El 9 de setembre es produïa l’atac a la placa del professor Sanchis Guarner a la Universitat de València. Ell mateix va patir un atemptat amb bomba fa 3 dècades. L’estat espanyol que es vanta que tots els terroristes acaben a presó no ha esclarit els autors de l’atemptat. De fet el 99 % dels atemptats amb bomba de l’espanyolisme als Països Catalans han quedat sense aclarir. Això pot tenir dos motius: l’absoluta incompetència espanyola o la seva connivència amb els autors. Ambdós són plausibles.
El 22 de setembre comerços que tenien rètols que no eren en espanyol eren també atacats a la capital valenciana. El local “Terra” era sabotejat per terroristes espanyolistes. Per les mateixes dates, curiosament, el fiscal retirava l’acusació contra un grup d’espanyolistes que van boicotejar un acte de Solidaritat Catalana per la Independència.
El 6 d’octubre ho era la seu de la coalició Compromís a València. Fou atacada amb pedres i pintura. És el quart atac contra el mateix local. Tots ells no han estat investigats i han gaudit de la mateixa impunitat.
El 12 d’octubre un grup d’espanyolistes manllevava el bust del president màrtir Lluís Companys a Lleida. El president que els espanyolistes van executar de manera covarda a trenc d’alba del 15 d’octubre. Aquest cop (miracle!) han estat detinguts però el més probable és que si no es presenta acusació particular el fiscal no presenti cap càrrec. A la mateixa hora un ex membre del PP col•locava una estanquera a l’ajuntament de Masquefa. Quan dos joves del poble procedien a retirar-la el presumpte terrorista aprofitava per atropellar-los. Una vegada a terra els agredia am un bat. Són a l’hospital i un d'ells ha estat operat d'urgència.
Totes aquestes accions, 6 en un mes, són atemptats terroristes de caire espanyolista. I quan la violència és espanyolista gaudeix d’impunitat...mentre no actuem, judicialment, els qui la patim. A tot això s'ha sabut que algú va disparar una taula de la consulta del 10A. Alfred Bosch, cap visible de la campanya del 10A, diu que ho van amagar. Ho va fer per no aigualir la festa. Amagar coses no és bona manera de fer en política. I ocultant aquest fet, altre cop, es va legitimar la impunitat dels terroristes espanyolistes. Denunciar-ho és començar a guanyar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada