divendres, 1 de juny del 2012

551. Comparativa entre els concerts de The Cure 2008 i 2012

 Si prenem com a base el primer concert de la gira de 2012, avui The Cure farà a Barcelona una actuació molt diferent de la que va realitzar l'any 2008.


- Duració: Aquesta vegada la duració aproximada seran dues hores ben lluny de la sobredosi de tres hores i tres quarts de 2008.

- Integrants: Repeteixen Smith, Gallup i O'Donnell però altre cop Porl Thompson abandona la nau; el seu lloc a la guitarra serà substituït per Reeves Gabrels. A més s'incorpora Roger O'Donnell.

- Precisament aquest canvi suposarà un canvi en la fractura de les cançons. La re incorporació de teclats al grup donarà una dimensió més excelsa a temes com Plainsong, Pictures of you, Lullaby o Trust.

- Trust. Aquesta cançó per si sola ha provocat molta sensació; O'Donnell ha fet una versió de 'Trust' que posa la pell de gallina.

Les noves cançons que van ser tocades en primícia el 2008 ara ja han estat editades a '4:13 Dream'. Quan va sonar, per exemple, 'The hungry ghost' el 2008 hi hagué una gran sensació de sorpresa, amb les imatges bél·liques de fons, ara pèrò ja serà un clàssic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada